Acordăm o atenţie sporită plantaţiilor noastre
Acordăm o atenţie sporită plantaţiilor noastre şi ne asigurăm că alegem cel mai bun teren pentru ele. Înfiinţarea, crearea şi îngrijirea plantaţiei este efectuată de echipa noastră de experţi.
icon
Certificat
Membră a companiei KPMG Ungaria, KPMG Tanácsadó Kft. a verificat locurile de plantare și sistemul de înregistrare a plantațiilor Oxytree și a concluzionat că numerele alocate plantelor sunt bazate pe plante Oxytree existente și nu sunt alocate în mod repetat.
Asigurare
Compania noastră a asigurat toate plantaţiile din cadrul Oxyprogramului. Politica de asigurări oferă protecţie în cazul unor fenomene naturale precum: seceta, îngheţul, incendiile naturale, furtunile, zăpada, gheaţa etc. Generali BiztosítóZrt, filiala din Ungaria a Generali Group, este responsabilă pentru compensarea daunelor provocate de către fenomenele naturale menţionate în politica de asigurare.
Plantații Oxyprogram
Atât numărul de plantații Oxytree înființate în cadrul Oxyprogramului, cât și suprafețele verzi pline cu Oxytre, continuă să crească în fiecare lună. Urmărește videoclipurile ce prezintă plantațiile noastre și vei cunoaște și membri echipei noastre care crează și îngrijesc plantațiile.
thumbnail
Publicat
Distribuie
Pentru a vizualiza videoclipul, fă click pe butonul de redare