picto

Întrebări frecvente

Aceasta este o prezentare a întrebărilor și răspunsurilor pe care le-am întâlnit cel mai des. Dacă aveți o întrebare la care nu găsiți răspunsul aici, vă rugăm să ne contactați. Serviciul nostru pentru clienți vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde tuturor întrebărilor.
picto Oxytree
image
picto Oxytree
Există vreun risc ca Oxytree să se propage necontrolat?
Nu, nu există niciun risc de a se propaga necontrolat, deoarece această specie de copaci se poate propaga doar în laborator. Așadar, înmulțirea sa este controlată în totalitate și nu afectează ecosistemele locale.
Cum poate Oxytree (o specie creată în laborator) să protejeze speciile native?
Datorită faptului că Oxytree crește extrem de repede și recrește, producând de 4 ori mai mult lemn de calitate înaltă decât speciile native în 20 de ani, plantarea de Oxytree cu scop financiar, de exemplu, pentru recoltarea lemnului, are mai multe beneficii decât plantarea copacilor nativi. În termeni economici, în ceea ce privește recoltarea, Oxytree este o alegere mai bună decât copacii nativi.
Nu am auzit de Oxytree. Ce fel de plantă este?
Oxytree (numit oficial Paulownia Clon in Vitro 112®) este un copac foios ce crește repede și care a fost creat în laborator prin încrucișarea speciilor de Paulownia. Așadar, este adesea confundat cu copacul împărat sau cu alte specii de paulownia (de exemplu, copacul de smarald, copacul împărăteasă, Paulownia tomentosa, Shan Tong, etc.).
Ce dimensiune are un Oxytree adult?
La începutul creșterii, Oxytree își canalizează energiile pe întărirea sistemului radicular (rădăcina robinet a plantei mature poate crește până la 9 metri). Atunci când ajunge la maturitate (adică la vârsta de 6 ani), înălțimea copacului poate atinge 16-20 de metri.
Care este garanția că Oxytree va crește îndeajuns și că va produce suficient lemn??
În primul rând, Oxytree este o plantă durabilă. Totuși, acordăm o atenție deosebită creării unui mediu propice pentru Oxytree-ii noștri. Înaintea plantării, alegem cu grijă zona și pregătim solul; acestea sunt pietrele de temelie pentru a crea o plantație care să se dezvolte frumos. Personalul nostru pregătit și experimentat va monitoriza continuu creșterea și dezvoltarea plantațiilor, asigurându-se mereu că sunt oferiți suficienți nutrienți și apă.